Skip to main content

Over Business Plaza Nederland

Initiatiefnemer:
Business Plaza Nederland is een handelsnaam van YourSite BV en biedt lokale ondernemers met een lokaal Plaza alle faciliteiten ter ondersteuning van de business. De lokale Plaza's worden beheerd door landelijk opererende managers, lokale managers en ambassadeurs.

Doel Business Plaza Nederland:
Het doel van Business Plaza Nederland is om ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op de Plaza's zijn alle economisch actieve bedrijven uit de regio vindbaar. Op het digitale platform zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor lokale ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
U kunt uw eigen bedrijfsprofiel geheel kosteloos plaatsen op de lokale Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar en is geheel kosteloos.

Wenst u een aanbieding te plaatsen, een vacature of een eigen workshop of evenement, dan kan dat al vanaf € 499 per maand.  

Redactie:
De redactie voor de Plaza's wordt gevormd door Business Plaza Nederland en haar partners, managers en ambassadeurs.
Wilt u redactie aanleveren? Neem dan contact met ons op.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op de lokale Business Plaza. Al vanaf € 95 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven.
Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!